Meer informatie

Bedrijfsreportage

Uw bedrijf presenteren met meer uitstraling kan op verschillende manieren. Enige voorbeelden zijn zakelijke portretfotografie ten behoeve van publicaties of social media zoals bijvoorbeeld LinkedIn. Ook reportages tijdens feestelijke evenementen of zakelijke bijeenkomsten die plaatsvinden, en het digitaal profielboek van uw personeel binnen op uw website behoren tot de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Heeft u interesse om een van onze diensten binnen uw bedrijf te laten plaatsvinden dan komen wij graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en denken graag met u mee om samen tot een passende oplossing voor uw bedrijf te komen of neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Portret

Het sleutelwoord bij portretfotografie is coaching. Het coachen tijdens een fotosessie wordt vaak onderschat. Fotostudio Barendrecht besteed hier echter veel aandacht aan aangezien dit de basis is voor het beste eindresultaat om personen op een zo natuurlijk mogelijke wijze te portretteren, zakelijk of informeel.

Op locatie

Fotostudio Barendrecht staat garant voor een perfecte portretreportage met een zakelijk of meer speels karakter, wederom naar de wens van de opdrachtgever.

Teamwork

De wensen en doelstellingen van de opdrachtgever zullen zorgvuldig worden nageleefd. Het karakter van de sessie zal dan ook afhangen van hoe uw bedrijf zich wilt profileren.

Karakteristiek

Een zakelijk portret op locatie voor uw social media doeleinden van 20 á 25 minuten is al verkrijgbaar inclusief digitaal beeldbestand in A4 formaat.

With ordinary talent and extraordinary perseverance, all things are attainable.

– Sir Thomas Fowell Buxton